Avainsana-arkisto: blogi

Hurmaava joukkoitsemurha

Ere Kokkonen ja Hurmaava joukkoitsemurha elokuva perustuu samannimiseen Arto Paasilinnan kirjoittamaan erittäin suosittuun kirjaan. Elokuvassa osissa ovat mm. Heikki Kinnunen, Santeri Kinnunen ja Tom Pöysti.

Hurmaava joukkoitsemurha tarinan juoni

hurmaava joukkoitsemurhaKaksi miestä, jotka molemmat ovat yrittäneet itsemurhaa, päättää löytänyt ”Tehdään se yhdessä”-itsemurha yhdistys auttaa itsetuhoisia ihmisiä onnistua tavoitteissaan. Pian he ovat väylän kuormitus ehdokkaiden ja yhdessä he alkavat bussiretken jotta löydettäisiin sopiva paikka joukkoitsemurhia. Matka kestää ne Suomen kautta Norjasta Keski-Eurooppaan. Ja vihdoinkin – elämä kannattaa kuolla?Hurmaava itsemurha blogi

hurmaava itsemurha blogiHurmaava itsemurha blogi oli hyvin henkilökohtainen blogi ja realistinen kuvaus nuoren miehen elämästä, jossa nuori mies nousee todella tylystä ja synkästä elämästä kohden uutta parempaa tulevaisuutta. Brimin ylläpitämä blogi tarjosi persepektiiviä ja neuvoja vaikeaan elämäntilanteeseen hyvin omakohtaisista lähtökohdista.

Hurmaava itsemurha -blogia julkaistiin blogspotissa, mutta nyt sitä ei enää ole. Se loppui viimeiseen artikkeliinsa Tammikuun 6 2010:

Loppuainen
Tämä blogi on nyt tullut tiensä päähän, ainakin toistaiseksi. Kiitos lukijoille kaikista näistä vuosista. Saatan joskus piipahtaa päivittämässä ja kertomassa kuulumisiani. Juuri nyt kuuluu oikein h…

Blogia julkaistiin osoitteessa hurmaavaitsemurha.blogspot.com kuvauksella ”Sielun pitkä, pimeä teehetki.”