Kuinka hirttäytyä

Hirttäytyminen on yleinen tapa tehdä itsemurha. Kuinka se tehdään?

Hirttäytyminen on oikeastaan aika julma tapa kuolla. Jos pudotus on lyhyt tai jos köydellä vain nostetaan ilmaan, eivät niskat katkea. Tällöin ihminen tukehtuu hitaasti ja kuolema on kivulias.

Pitkässäkin pudotuksessa niskat saattavat katketa, mutta aiheuttaa vain halvaantumisen ja kuolema tulee lopulta tukehtumalla.

Hirttäytyminen itsemurhamenetelmänä

Ihmiset ovat itse tehneet usein itsemurhan hirttäytymällä. Ensin silmukka asetetaan kaulalle ja sitten pudottaudutaan roikkumaan. Se on yksi varmimmista tavoista tehdä itsemurha. Se onkin yksi yleisimmistä keinoista tehdä itsemurha. Jos köysi pettää tai otetaan pois ja ihminen pelastetaan, on suuri vaara saada pysyvä vakava aivovaurio, koska hirttäminen pysäyttää veren ja hapensaannin. Siksi potilas voi olla myös tajuton, jolloin toisaalta itsemurha voi olla hyvinkin kivuton.

Hirttosilmukka ohjeet

Hirttosolmu on helppoa tehdä. Tee narusta lenkki, jonka toinen pää on lyhyempi kuin toinen. Tee lyhyemmällä päällä toinen lenkki ja kierrä lyhyempi pää pidemmän ympäri muutaman kerran. Yleensä kierroksia on 8. Sitten lyhyempi pää menee kierrosten päässä olevasta pienestä lenkistä ja solmu kiristetään.Kuinka hirttäytyäItsemurha4.51

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>